پیامبر مهربانی

رسول خدا صلی‌الله علیه و آله به‌عنوان طبیبی مهربان از سوی خدا مبعوث شده‌اند تا انسان‌ها را از ظلمات و غفلت‌ها بیرون بیاورند و با تشخیص ریشه این بیماری‌های باطنی، درصدد درمان آن‌ها برآید.

 

بهترین توصیف پیامبر صلی‌الله علیه و آله در این رابطه را حضرت علی علیه‌السلام بیان می‌کنند. در آنجا که می‌فرمایند:

 

طَبِیبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ‏ قَدْ أَحْکَمَ مَرَاهِمَهُ‏ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ‏ یَضَعُ ذَلِکَ حَیْثُ الْحَاجَةُ إِلَیْهِ مِنْ قُلُوبٍ عُمْیٍ وَ آذَانٍ صُمٍّ وَ أَلْسِنَةٍ بُکْمٍ‏ مُتَتَبِّعٌ بِدَوَائِهِ مَوَاضِعَ الْغَفْلَةِ وَ مَوَاطِنَ الْحَیْرَة. 1


رسول خدا صلی‌الله علیه و آله طبیبى سیار است که بر سر بیماران حاضر می‌شود؛ و مرهم ‏هایش را به‌خوبی آماده ساخته؛ و براى مواقع اضطرار و داغ کردن محل زخم‌ها ابزارش را گداخته است تا به هنگام نیاز براى قلب‌های نابینا، گوش‌های کر، و زبان‌های گنگ قرار دهد. با داروى خود در جستجوى بیماران فراموش‌شده و سرگردان است.

 

ایشان طبیبی هستند که با علم خدادادی در تشخیص این امراض باطنی دچار اشتباه نشده و داروی اشتباه تجویز نمی‌کنند. نه‌تنها در دسترس همگان قرار دارند، بلکه خود ایشان برای درمان به سراغ بیماران می‌روند.

در قبال درمان این بیماری‌ها اجر و مزدی نمی‌خواهند و نسخه‌های شفابخش او در قالب مواعظ و احادیث، در تمام اوقات و ایام  آماده بوده و به سهولت در دسترس همگان قرار دارد.

بدون اینکه مخاطبین ایشان قشر خاصی از مردم باشد درصدد درمان و تعالی روحی همه انسان‌ها هستند. حتی آنان که فراموش‌شده‌اند و آنان که از بیماری خویش آگاهی ندارد و یا درمان مرض‌هایشان را درجاهای دیگر می‌جویند.





پاورقی:

1. نهج البلاغة (للصبحی صالح) ؛ ص156


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سیستم همکاری در فروش- سامانه کسب درامد وبلاگ رسمی دبیرستان پروین اعتصامی آلونی ( دوره متوسطه اول ) خبری حیرانیم.. گوارش من خودم یک فرهنگی بازنشسته ام فرهنگیان خیلی مظلوم واقع شده اند نمايش تبليغات شما با استفاده از لايت باکس وبلاگ شورای دانش آموزی مدرسه دکتر مفتح وردنجان آموزشگاه زبان شکوه انقلاب بابل